03 okt 2012

Starters van de maand

0 Reacties

Na een geweldige opening met honderden bezoekers, opende Gerbrand en Joyce Pekel op 15 maart 2012 officieel de deuren van hun buurtsuper. Tijdens het interview vertellen ze samen hoe het zo gekomen is.

Waarom starten met een buurtsuper?

Eigenlijk is het een lang gekoesterde droom die nu uitkomt. Mijn vader heeft altijd een winkel gehad met daarbij een rijdende winkelwagen. En de vader van Joyce heeft ook altijd een winkel gehad. En dat zit dan toch in je bloed. Ik heb dan ook altijd goed contact gehouden met de verschillende leveranciers uit de levensmiddelenbranche. Wij hebben alle twee altijd gezegd dat we graag een eigen onderneming willen en dan komt deze mogelijkheid op je pad, en daar hebben we dus niet lang over hoeven nadenken. Dicht bij ons gezin en in het dorp waar we zijn opgegroeid. Een perfecte combinatie voor ons beide, geeft Joyce aan. Er gaat veel tijd zitten in het runnen van onze eigen buurtsuper en op deze manier is het goed te combineren.

Wat gaan klanten merken van de nieuwe buurtsuper?

Wij richten ons echt op de klanten! Vriendelijkheid staat bij ons hoog in het vaandel. Een luisterend oor, aandacht voor iedere klant en natuurlijk service. Wij hebben goed gekeken naar het assortiment en blijven dat constant afstemmen op de wensen van onze klanten. Daarnaast bezorgen wij ook thuis. Klanten kunnen ons bellen met de boodschappenlijst, maar ook zelf in de winkel de boodschappen doen en deze thuis laten bezorgen. Op die manier zijn we bereikbaar voor iedere klant. We bezorgen in Bergharen en de omliggende dorpen Hernen, Leur en Batenburg.

[begin]