Over ons

In het mooie Gelderse plaatsje Bergharen vindt u Buurtsuper Pekel. Deze buurtsuper is een supermarkt met een breed assortiment voor de dagelijkse boodschappen.

Broodassortiment:

Ons brood wordt dagelijks vers geleverd door Bakkerij Derks uit Overasselt. Voor pistoletjes, kaiserbroodjes, stokbrood, croissants, ham/kaascroissants, diverse hartige snacks, enz. en natuurlijk onze topper de Berghoarese Lange kunt u ook bij ons terecht. Dagelijks vers voor u afgebakken door ons.

Ook leveren wij dagelijks op bestelling diversen taarten, gebak, soesjes, chocoladebollen, enz.

Streekassortiment:

Graag werken wij met producten uit onze directe omgeving. Zo hebben wij tijdens het seizoen dagverse asperges vers van het land en ook verse aardbeien recht-streeks van de boer. Tevens komen onze appels en peren van onze plaatselijke appelboer Berben. En ook komen onze champignons rechtstreeks van een lokale champignonkweker.

Vleeswarenassortiment:

In onze Buurtsuper hebben we vers gesneden ambachtelijke vleeswaren in ons koelmeubel liggen. Tevens hebben wij heerlijke rundvleessalade voor bij de barbecue.

Gratis bezorgservice:

Wij hebben een bezorgservice voor particulieren en bedrijven in Bergharen, Hernen, Leur en Batenburg. Dit wil zeggen dat we graag de boodschappen voor u thuis of bijvoorbeeld op het recreactiepark komen brengen. Dit is ook mogelijk voor de dagelijkse verse broodjes.

De wekelijkse folder kunt u meenemen in de winkel.


Team Buurtsuper Pekel:
  • Nolly Schonenberg
  • Stanny Thomassen
  • Romy Peters
  • Lieke Vos
  • Gerbrand Pekel
  • Joyce Pekel-AriĆ«ns

Wij hopen u natuurlijk snel in onze Buurtsuper
te mogen verwelkomen. De koffie staat voor u klaar!